Valitse sivu

Baseball ja softball – Karhut

Karhut kaudella 2021

Kausi 2021 on monella tavalla mielenkiintoinen miesten maajoukkueelle, sillä toimintaa ja resursseja on laajennettu merkittävästi aiemmasta. Yhteisharjoittelu aloitetaan heti kun Korona tilanne sallii. Tästä voit lukea tarkemmin seuraamalla baseballin uutiset osiota.

Tarkoituksena on pelata keväällä ja syksyllä maaottelut Myllypuron (Helsinki) uudella baseball-stadionilla. Näiden lisäksi joukkue tulee osallistumaan kesä/heinäkuun vaihteessa EM-kisojen karsintaturnaukseen, jonka voittaja pääsee mukaan syyskuun EM-lopputurnaukseen Italian Piemonteen. Maaotteluista ja EM-karsintojen lohkojaosta tiedotamme heti kun arvonnat jne ovat suoritettu.

Maajoukkueemme tulee hyödyntämään kotimaan sarjassa pelaavien pelaajien lisäksi ulkomailla pelaavia Suomen kansalaisia sekä mukaan tulee myös joitain pelaajia Superpesis taustalla. Tämä tulee takaamaan meille mielenkiintoisen joukkueen. Baseballin kansainvälisen luonteen mukaisesti meidänkin maajoukkueemme koostuu puhtaasti kotimaisten pelaajien lisäksi useista muualla kuin Suomessa baseball uransa aloittaneista pelaajista, jotka ovat tänä päivänä tietysti Suomen kansalaisia.

Maajoukkueemme uusittu maskotti Karhu tulee näkymään vahvasti liiton tunnuksissa sekä tietysti maajoukkueen asuissa, kypärissä ja lakeissa!

Karhujen johtoryhmä kaudelle 2021

GM Jukka Ropponen
Asst GM Sakari Romu
Coach Dan Wilkinson
Coach Tero Honkanen
Asst Coach Silvio Jesus
Trainer Lasse Hanhirova