Valitse sivu

Itä-Länsi

Itä-Länsi Porissa 6.-7.8.2021

Itä-Länsi on Suomen suosituin vuotuinen tähdistöottelutapahtuma, jossa ovat vastakkain maailman parhaat pesäpalloilijat viidessä huippuottelussa. Helsingin Hesperian kentältä 1932 käynnistynyt perinne katkesi ainoastaan sotavuosina 1941-42 ja 1944.

Itä-Länsi on säilyttänyt vahvan kilpailullisen luonteensa, vaikka loukkaantumisia pyritään tietysti kaikin keinoin välttämään arvo-otteluissa. Samalla pesäpalloyhteisö kokoontuu sarjakauden keskellä yhteen rentoutumaan ja viettämään kesäistä viikonloppua tähdistöotteluiden merkeissä.

Koronaviruspandemia aiheutti Porin Itä-Länsi-tapahtuman siirron vuodella eteenpäin. Huhtikuussa 2021 tehtiin vielä päätös, jonka myötä Itä-Lännet pelataan Porissa 6.-7.8.

Itä-Länsi-tapahtuma järjestetään historiallisesti ensimmäisen kerran Satakunnassa ja Porissa. Tapahtuman avaavat pojat ja tytöt nuorten päivänä perjantaina. Itä-Lännen Superlauantaina pelataan yhden päivän aikana sekä naisten että miesten arvo-ottelut.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi! Majoitusvaihtoehdoista ja Porista matkailukaupunkina löytyy lisätietoa Visit Porin nettisivuilta.

Kaikki Itä-Lännestä: www.ita-lansi.fi

 

Itä-Länsi

Pesäpallokauden päätösristeily