Valitse sivu

Leireille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille

Ennen ilmoittautumista

  • Nimeä joukkueesi yhteyshenkilö, joka toimii linkkinä leiriorganisaation ja joukkueesi välillä sekä ennen leiriä, leirin aikana että leirin jälkeen. Yhteyshenkilö huolehtii myös joukkueen ilmoittautumisesta.
  • Varmista, että joukkueessasi on riittävä määrä pelaajia ja vastuuhenkilöitä. Leiriltä luopumisesta ilmoittautumisen jälkeen peritään sakkorangaistuksena ajankohdasta riippuen joko kolmen tai kuuden leiripassin hinta.
  • Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa on tärkeintä ilmoittaa joukkueesi mukaan leirille ja maksaa ilmoittautumismaksu, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Pelaajien tarkemmat tiedot voi toimittaa myöhemmin. Kaikki tiedot lähetetään verkkolomakkeilla osoitteessa pesistulospalvelu.fi.
  • C-junioreiden SM-karsinnan joukkue, muistathan ilmoittautua myös itse leirille näiden ohjeiden mukaisesti.
  • Ole valmiina, kun ilmoittautuminen alkaa 1.3. klo 12. Leirit ovat viime vuosina täyttyneet nopeasti jo ensimmäisen vuorokauden aikana.

Ilmoittautumisaikataulu

1. vaihe 2. vaihe Kaikki tiedot ja maksut
Naperoleiri 1.3.-30.4. 1.5.-15.6. 30.6.
Tenavaleiri 1.3.-30.4. 1.5.-9.6. 9.6.
Suurleiri 1.3.-30.4. 1.5.-20.6. 30.6.
Nuorisoleiri 1.3.-30.4. 1.5.-30.6. 10.7.

Luopumismaksu 1. vaiheen aikana on kolmen leiripassin hinta ja 2. vaiheen aikana kuuden leiripassin hinta.

Leiripassien hinnat 2019

Naperoleiri 148 € (1.5. alkaen 158 €)
Tenavaleiri 197 € (1.5. alkaen 207 €)
Suurleiri 220 € (1.5. alkaen 230 €)
Nuorisoleiri 220 € (1.5. alkaen 230 €)

Ikäluokat 2019

G/Naperoleiri: 2011 ja myöhemmin syntyneet
F/Naperoleiri: 2009 ja myöhemmin syntyneet
E/Tenavaleiri: 2007 ja myöhemmin syntyneet
D/Suurleiri: 2005 ja myöhemmin syntyneet
C/Nuorisoleiri: 2003 ja myöhemmin syntyneet

Näin ilmoittaudut

1) Ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille alkaa 1.3. klo 12.00 osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden osalta ilmoittautuminen käynnistyy kuukautta myöhemmin, 1.4. klo 12.00, samassa osoitteessa.

2) Valitse turnaus/leiri, johon haluat ilmoittautua ja valitse ”ilmoittaudu”. Jos teet leiri-ilmoittautumisen useammalle joukkueelle, lomake tulee täyttää jokaisen osalta erikseen.

3) Valitse sarja, johon joukkueesi mieluiten haluaisi osallistua. Pudotusvalikosta näet ilmoittautumistilanteen. Jos paikkoja ei ole jäljellä, et voi ilmoittautua ko. sarjaan.

Kunkin leirin omalta sivulta näet joukkuemääräkiintiöt sarjoittain, mutta leiriorganisaatiolla on oikeus muuttaa kiintiöitä tilanteen niin vaatiessa ja tasoittaa sarjojen joukkuemääriä sekä sijoittaa joukkueita uudelleen sarjojen välillä. Näissä tapauksissa leiriorganisaatio ottaa aina yhteyden kyseiseen joukkueeseen. Nuorisoleirin kilpasarjapaikat ratkaistaan joka tapauksessa SM-karsintasarjan perusteella.

Naperoleirillä järjestetään myös sarja 5-7 pelaajan pienpesisjoukkueille.

4) Täytä erityisen huolellisesti maakunnan nimi, seuran nimi ja joukkueen nimi. Näitä tietoja et pääse jälkikäteen muuttamaan. Joukkueen nimen on oltava yksilöllinen ja tunnistettava, sillä sitä käytetään tulospalvelussa. Muistathan myös, että lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi on selkeämpi, eikä vie liikaa tilaa esimerkiksi sarjataulukossa. Mikäli joukkueen nimeä on ehdottomasti päästävä muuttamaan, ota yhteyttä leiriorganisaatioon.

Pelisarjaan on mahdollista osallistua yhdistelmäjoukkueella eli pelaajien edustusoikeus voi olla useammassa eri seurassa. Merkitsethän lomakkeelle tunnistettavasti seurat, joiden pelaajista yhdistelmäjoukkue kasataan.

Mieti tarkkaan joukkueesi leirin aikainen yhteyshenkilö, johon leiriorganisaatio on yhteydessä nopeasti muuttuvissa tilanteissa leirillä.

Tähdellä merkityt kentät on täytettävä. Olethan huolellinen sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuuden kanssa, sillä niitä käytetään säännöllisesti leiriin liittyvässä viestinnässä.

5) Arvioi pelaajien määrä ja leiripassin lunastavien toimihenkilöiden määrä, samoin todennäköisyys tuomarivelvoitteen täyttymiseen. Jokainen valtakunnalliselle leirille osallistuva joukkue on velvollinen tuomaan mukanaan oman seuran alle 18-vuotiaan nuorisotuomarin. Sanktio tuomarivelvoitteen täyttämättä jättämisestä on kahden leiripassin hinta.

Huom! Jokaisen tuomarin ja tarkkailijan pitää täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake ”ilmoittautuminen”-välilehdeltä, jotta ilmoittautuminen astuu voimaan. Tuomareiden ja tarkkailijoiden ilmoittautuminen alkaa 1.4.

Joukkue voi tuoda leirille useamman tuomarin tai tarkkailijan ainoastaan sopimalla asiasta sekä mahdollisesta kompensaatiosta leirinjärjestäjän kanssa erikseen.

Pelisarjan yli-ikäisille pelaajille tulee anoa pelilupa etukäteen verkkolomakkeella.

6) Ilmoittautumislomakkeella kysytään pelinjohtajan koulutusvaatimuksista, jotka vähintään yhden henkilön joukkueesta tulee täyttää. Ko. henkilön tulee osallistua leirille aktiivisesti ja toimia lähtökohtaisesti pöytäkirjaan merkittävässä roolissa joukkueessa.

Koulutusvaatimukset

Leirijoukkueiden pelinjohtajille on määritelty koulutusvaatimukset, jotka on eritelty leireittäin.

Joukkueella on mahdollisuus hakea poikkeuslupaa, jos sillä ei ole perustelluista syistä koulutusvaatimuksia täyttävää pelinjohtajaa. Poikkeusluvan hinta on Nuorisoleirillä 275 €, Suurleirillä 130 €, Tenavaleirillä 100 € ja Naperoleirillä 65 €. Poikkeuslupaa anotaan pesis.fi-sivujen lomakkeella 2.6.2019 mennessä, katso lisätiedot koulutusvaatimukset-sivulta. Myönnetty poikkeuslupa on voimassa kesän 2019 ajan kyseisellä leirillä ja nuorempien ikäluokkien leireillä.

Yhteisesti laaditut joukkueen pelisäännöt tulee liittää ilmoittautumislomakkeelle. “Kaikkien leirille osallistuvien joukkueiden on palautettava joukkueen yhdessä laatimat ja allekirjoittamat pelisäännöt etukäteen leirinjärjestäjälle. Mikäli joukkue ei toimita pelisääntöjä, sillä ei ole osallistumisoikeutta leirille” (Leirien kilpailumääräykset). Katso lisätiedot Olympiakomitean sivuilta.

Muistathan, että joko tulokas-, nuoriso- tai juniorilisenssi on pakollinen valtakunnallisilla leireillä pelaajan iästä riippuen. Tuomari, joka ei tarvitse pelaajalisenssiä, valitsee tuomarilisenssin. Leiriorganisaatio tarkistaa kaikki lisenssit leirille saavuttaessa.

7) Lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen saat annettuun yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen päivitysavaimen, jolla tietoja pääsee muuttamaan myöhemmin. Toki voit aloittaa pelaajien lisäämisen ja tietojen syöttämisen vaikka heti oikean puolen lomakkeella. Mikäli kadotat päivitysavaimen, ota yhteys leiriorganisaatioon.

8) Leiri-ilmoittautuminen astuu voimaan vasta, kun ennakkomaksun (kolmen leiripassin hinta) suoritus näkyy ko. leirin tilillä. Laskulomakkeen saa ladattua ja tulostettua ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” -linkistä.

Kaikki maksuliikenne tulee hoitaa samalla joukkuekohtaisella viitenumerolla, joka näkyy laskulla. Viitenumero yhdistää maksusuorituksen joukkueen tietoihin. Ennakkomaksun jälkeen pelaajapasseja voi maksaa niin monessa erässä kuin itse haluaa, mutta kaikki passit on maksettava leirin antamaan eräpäivään mennessä.

9) Täytä pelaajien tiedot leirin antamaan määräaikaan mennessä. Olethan erityisen huolellinen allergioiden, erityisruokavalioiden ja sairauksien osalta. Huoltajan nimi ja puhelinnumero tarvitaan mahdollisia hätätilanteita varten.

Tuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden tulee täyttää henkilökohtainen ilmoittautumislomake, joka avataan 1.4. samassa osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

Tervetuloa valtakunnallisille leireille!

 

 Pelaajapörssi

 Klikkaa tästä pelaajapörssiin ja ilmoita tiedot julkaistavaksi tällä sivulla.

 

Pelaaja etsii joukkuetta

Valtakunnallinen Naperoleiri
Konsta Nurmi (2010)
peku(ät)hukassa.com | 040 845 5499

Vihdin Pallo

 _____________________________________________________________________

Valtakunnallinen Tenavaleiri
Weeti Junnikkala (2008)
info(ät)odies.fi | 040 419 4309

Mynämäen Vesa
Mynämäessä ei ole omaa E-joukkuetta tänä vuonna.

 _____________________________________________________________________

 Valtakunnallinen Tenavaleiri

Petteri Luostarinen (2008)
luos.anni(ät)gmail.com | 044 062 3962

Mynämäen Vesa
Toivoo pääsevänsä samaan joukkueeseen Weeti Junnikkalan kanssa.


Valtakunnallinen Suurleiri
Milla Luoma-Tokoi (2005)
miia.luoma-tokoi(ät)luukku.com | 050 561 3841

Kannuksen Ura, Toholammin Urheilijat
Nopea ja hyvä heittokäsi. Pelannut F-ikäisestä asti, viime kesä oli taukoa. Nyt pelaa tulevan kauden Uran D-tytöissä, mutta joukkue ei ole lähdössä leirille.

____________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Suurleiri
Riku Palmroth (2008)
pesis.palmroth(ät)gmail.com | 040 826 2939

KaMa E07-pojat kausi 2019->, UP-V E-pojat, kausi 2018
Pelaaja aloittanut pesäpalloharrastuksen 3,5 vuotiaana. Viime kesänä jo pelannut Suurleirin pelisarjaa UP-V D04 -joukkueen mukana.

 ___________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Suurleiri
Elina Kansanaho (2006)

riina.kansanaho(ät)gmail.com | 050 525 9203

NaPa-Pesis, Rovaniemi. Pelasi 2018 UPV:n kanssa Kouvolassa Suurleirillä.


Valtakunnallinen Suurleiri

Jemina Kiintonen (2004)
kiintonejemina(at)gmail.com | 0451498284

Ruoveden Pirkat. Kotiuttajan roolia useimmiten pelaava, pelannut aikalailla 8-9 kautta ja tänä vuonna ei meidän seurasta dee(pelaan sarjassa y-luvalla) joukkue lähtenyt leirille ja haluaisin kuitenkin pelata mahd paljon tänäkin kesänä! 


Valtakunnallinen Nuorisoleiri

Topias Jaakonaho (2005)
panu.jaakonaho(ät)gmail.com | 050 340 7007

Aiempien vuosien seura: Seinäjoen Maila-Jussit

 


 

 

 

 

 

 

Pelaajapörssi

Klikkaa tästä pelaajapörssiin ja ilmoita tiedot julkaistavaksi tällä sivulla.

 

Joukkue etsii pelaajia


Valtakunnallinen Naperoleiri

Kankaanpään Maila F09
Jukka Kangasniemi
jukkang(ät)gmail.com | 044 342 2324

KaMan E:n pelisarjaa tänä kesänä pelaavan joukkueen 09-syntyneet pojat kaipaavat muutamaa peluria joukkueeseen. Meitä on seitsemän tällä hetkellä. Kaipaisimme pelaajalta ainakin muutaman kesän pesiskokemusta, mutta ei se välttämätöntä ole. Omassa porukassa on yksi, joka pelaa ensimmäistä kesää. Muilla kokemusta on enemmän.


 

Valtakunnallinen Tenavaleiri
Tornion Rajalyönti
Tellervo Perkaus
tellervoperkaus(ät)gmail.com | 040 759 3494

E-poikien pelisarjaan haluttaisiin ilmoittautua, mutta vielä puuttuu 2 pelaajaa. 07-08-syntyneitä poikia. Periaatteessa voisi olla myös 06, jos saadaan yli-ikäisyyslupa tai sitten 09, joka pärjää E-sarjassa.


 

Valtakunnallinen Tenavaleiri
Puijon Pesis, Kuopio (E-pojat)
Elina Nousiainen
enousiainen(ät)yahoo.com | 040 522 3722

Tarvittavat pelaajat: 3-5
Puijon Pesis osallistuu leirille kahdella joukkueella sekä peli- että kilpasarjaan. Kaipaamme leirille porukkaamme/ joukkueisiimme 3-5 innokasta peluria, omia pelaajia meillä on lähdössä 18-19.

Pelikokemusta olisi hyvä olla pelaajalla olemassa. Ota rohkeasti yhteyttä, jotta saataisiin joukkueet täyteen!


 

Valtakunnallinen Tenavaleiri
Seinäjoen Maila-Jussit (Pojat -08)
Pasi Saarinen
pasi.saarinen(ät)unicofinland.fi | 050 056 0590

SMJ P08 osallistuu Tenavaleirin pelisarjaan kahdella joukkueella. Haemme hienoon ryhmään 2-3 lisäpelaajaa estyneiden pelaajien tilalle. Nopeat vastaukset!

________________________________________________________

Valtakunnallinen Tenavaleiri
Köyliön Lallit, E-tytöt
Katja Raitoharju
k.raitoharju(ät)gmail.com | 050 540 5171

Joukkueeseen tarvittaisiin 1-3 lisäpelaajaa.
______________________________________________________

Valtakunnallinen Tenavaleiri
Kirittäret/Jyväskylän Pesis (E-tytöt)
Minna Elonheimo
minna.elonheimo(ät)gmail.com | 040 774 3363 

Etsimme joukkoomme kahta pelaajaa. Meidän joukkueen ikähaitari on 09-07-syntyneet. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin saamme leirille täyden joukkueellisen pelaajia!


 

Valtakunnallinen Suurleiri
Oulun Lippo Juniorit, D-pojat
Tiina Pitsinki
tiina.pitsinki@gmail.com | 040 509 4522

Tarvittavat pelaajat: 2-3 pelaajaa

Oulun Lippo Juniorit D- pojat osallistuvat leirille kahdella joukkueella kilpa- ja pelisarjaan. Tarvitsisimme pelisarjan joukkueeseen vielä muutamaa pelaajaa. Joukkue on motivoitunut treenaamaan ja pelaamaan! Ota yhteyttä

___________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Suurleiri
Puijon Pesis, Kuopio, D-tytöt
Enni Martikainen
eenni.mart(at)gmail.com | 0400395889

Tarvittavat pelaajat: 1-2 pelaajaa

Kaipaamme leirille joukkueeseemme muutamaa innokasta peluria. Omia pelaajia meillä on lähdössä 9-11. Varma lukumäärä ei ole vielä tiedossa. Ota rohkeasti yhteyttä, jotta päästäisiin täydellä joukkueella pelaamaan!

____________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Suurleiri
Kinnarin Pesis 2006, Järvenpää, D-pojat
Sinikka Aalto
jukka.aalto1(ät)hotmail.com | 050 346 9077

Tarvittavat pelaajat: 2-3 pelaajaa

Kinnarin Pesis 2006 on järvenpääläinen seura. D-pojat pelaavat aluesarjassa, alueleirillä ja Suurleirillä pelisarjassa. 7-8 omaa pelaajaamme (syntyneet 2005-2006, yksi 2004) on lähdössä leirille, joten tarvitsisimme vielä muutamaa lisäpelaajaa joukkoomme. Muutaman vuoden pelikokemus olisi hyvä olla pelaajalla olemassa.

____________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Suurleiri
Vaasan Mailan juniorit, D-tytöt
Pekka Yli-Mutka
pekka.yli-mutka(ät)suomi24.fi | 040 731 9503

Tarvittavat pelaajat: 4-5

Vaasan Mailan juniorit on ilmoittautunut Suurleirille kahdella joukkueella. Meiltä puuttuu 4-5 pelaajaa jotta saadaan kaksi joukkuetta leirille. Hyvä, jos pelaajalla olisi jonkin verran pelikokemusta ja paljon hyvää mieltä sekä halua viettää hauskaa pesäpallon parissa

____________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Suurleiri
Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit / D-pojat
Marika Salojärvi-Kinnunen
msaloja(ät)gmail.com | 040 066 5508

Tarvittavat pelaajat: 4-5

Osallistumme Suurleirille sekä kilpa-, että pelisarjaan. Paikkoja vielä vapaana pelisarjan yhdistelmäjoukkueessa!

____________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Nuorisoleiri
Hyvinkään Tahko (C-pojat)
Pasi Kokkonen
purronvalmennus(ät)gmail.com | 044 575 1012

Tarvittavat pelaajat: 4-5

___________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Nuorisoleiri
Jyväskylän Kiri (C-pojat)
Matti Mäkinen
matti.makinen@hankasalmi.fi | 040 5052198

Tarvittavien pelaajat: 3-4

____________________________________________________________________________

Valtakunnallinen Nuorisoleiri
Kinnarin Pesis -06 (D-pojat)
Marika Kosonen
marika.kosonen@digia.com | 0500699800

Tarvittavat pelaajat: 3-5

____________________________________________________________________________