Valitse sivu

Vahinkotilanteessa

Vahinko sattui – Voiko huippuortopedi hoitaa sinua?

1. Hakeudu Kelakortti mukanasi hoitoon. Pohjolan lääkärikumppanit löydät sivulta vahinkoapu.pohjola.fi  Suosittelemme ortopedisiin vammoihin erikoistunutta Pohjola Sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa.

2. Pohjola Sairaalassa korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä sen aukioloaikana. Saat korvauspäätöksen saman tien. Jos vahinko on korvattava, maksat käynnistä ainoastaan vakuutukseen mahdollisesti kuuluvan hoitokorvauksen omavastuuosuuden.

3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus op.fi-verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen OPn tai muun pankin verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan – kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postitse.

Tee korvaushakemus: vahinkoapu.pohjola.fi

Pohjolan vakuutuspalvelut

Vakuutuspalveluiden puhelinnumero 0303 0303
ma-pe 8-22, la 10-16
Korvausasioissa Pohjola palvelee ma 9-17 ja ti-pe 9-15.
Vahinkoasioissa apunasi on vuorokauden ympäri Pohjolan Vahinkoapu

Pohjola Terveysmestari-palvelu:

Puhelinpalvelu 0100 5225
Joka päivä klo 7-23
Lisätietoa palvelusta

Mitä Sporttiturva korvaa?

Tutustu tuoteselosteisiin ja vakuutusehtoihin:
Lisenssien tuoteseloste 2020 | Passien tuoteseloste 2020 | Sporttiturvan yleiset vakuutusehdot

Pohjolan Terveysmestari palvelee

OP Vakuutuksen Sporttiturvan haltijoille on lanseerattu uusi Pohjola Terveysmestari-palvelu. Vahingon sattuessa puhelinpalvelussa (puh. 0100 5225) vastataan vuoden jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana. Asioinnin yhteydessä hoituu sekä terveys- että vahinkoasia samalla puhelinsoitolla. Puhelimeen vastaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka tarvittaessa varaa ajan lähimpään hoitolaitokseen OP Vakuutuksen kumppaniverkoista. Terveysmestari tekee puhelun yhteydessä korvausratkaisun ja välittää tiedon vahingon korvattavuudesta hoitolaitokseen. Hoitoon pääsee nopeasti ja asiakas välttyy turhilta käynneiltä ja soitoilta. Terveysmestari: puh. 0100 5225, joka päivä klo 7.00 – 23.00

Itä-Länsi

Pesäpallokauden päätösristeily