Valitse sivu

Ajankohtaista

Uusin seuratiedote julkaistu

Seuratiedote 2/2020 (pdf) – lisenssit 2020, yli-ikäisyysanomukset, viralliset välineet 2020

Seuratiedote 1/2020 (pdf) – C-nuorten SM-sarjailmoittautuminen käynnistynyt, farmien ja kaksoisedustusoikeuksien verkkopalvelut avattu.

Seuratiedote 8/2019 (pdf) sisältää tietoa siirtymisestä poikien Superpesiksen A- ja B-sarjojen välillä sekä pelinjohtajapäivistä.

Seuratiedote 7/2019 (pdf) on julkaistu sisältäen runsaasti tärkeää asiaa, kuten pelaajasiirrot, valmentajasopimukset, ilmoittautumisaikataulut ja koulutusasiat. Seuratoimijan on syytä tutustua tiedotteeseen huolellisesti. Huomioithan myös Porin Itä-Länsi 2020 -perjantai-lippukampanjan (pdf)!

Koulutuksiin ilmoittautuminen

Koulutuksiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa tästä linkistä

Olympiakomitean HelpDesk auttaa seuroja

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Onneksi apua on saatavissa. Täytä Olympiakomitean HelpDesk-lomake, niin sinuun ollaan yhteydessä.

Kilpailumääräykset 2020

Pesäpallon kilpailumääräykset kaudelle 2020 on julkaistu. Kilpailumääräyksiin ja niihin tehtyihin muutoksiin pääsee tutustumaan kilpailumääräykset-sivulla. Kilpailupäällikkö Timo Lamminen kertoi kilpailumääräyksistä näiden sivujen uutisessa (8.11.).

Alueiden kilpailumääräykset 2020 ja valtakunnallisten leirien kilpailumääräykset 2020 julkaistaan myöhemmin.

Otteluohjelmien julkaisu

Otteluohjelmien julkaisun alustava aikataulu (oikeudet muutoksiin pidätetään):

C-nuorten SM-karsinta
7.2.2020 Ohjelmat seuroille mahdollisia muutoksia varten
14.2.2020 Ohjelmien julkaisu