Valitse sivu

Lady-Pesis-turnaus

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus

Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus pelataan perinteisesti syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 5.-6.9.2020 Turussa, Kupittaalla! Turnaus on joka vuosi kerännyt huiman määrän naisjoukkueita Kupittaalle pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä.

Lady-Pesis-turnaus käynnistyy lauantaiaamuna. Pelipaikkana toimii Kupittaan alue Turussa. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen ja päättää kausi kauniissa säässä ja reippaalla meiningillä. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, vaan tarkoituksena on luoda joukkueille mahdollisuus pelata hyvässä hengessä muita harrasteporukoita vastaan.

 

Kuinka turnaukseen pääsee mukaan?

Kuka tahansa voi kerätä joukkueen ja ilmoittautua mukaan. Rajoituksena tietysti se, että tämä turnaus on naisten oma turnaus! Kilpailulisenssin omaavien pelaajien käyttöä on rajattu, tutustuthan harrastepesissääntöihin. Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään 9 pelaajaa.

Pelaajilla tulee olla hankittuna Harrastepassi, joka antaa oikeuden pelata harrasteturnauksissa. Harrastepassin voi lunastaa lisenssikaupasta. Lue lisää harrastepassista alempaa ja passien tuoteselosteesta.

Harrastepesissäännöt: Lady-Pesis-turnauksessa noudatetaan sääntöjen Harrastepesis-vaihtoehtoa.

Pukukilpailu

Vuosien varrella joukkueiden yllä on nähty mitä upeampaa pukuloistoa. Parhaat joukkueasut palkitaan vuosittain ruhtinaallisin palkinnoin!

HINNASTO 2020

Hinnat päivittyvät helmikuun aikana

SARJAT

HÖNTSÄT
(leikkimielisille)

HYPERHÖNTSÄT
(todella leikkimielisille)

LISÄTIEDOT

Ilona Näätänen
ilona.naatanen(ät)pesis.fi
040 777 9001

Harrastepassilla etuja – alkaen 10€

Harrastepassi antaa oikeuden pelata kaikissa harrastepesisturnauksissa ja sisältää sisäänpääsyn vapaavalintaiseen Superpesiksen runkosarjan otteluun kaudella 2020!

Säästät siis selvää rahaa, sillä Harrastepassin hinta on edullisimmillaan vain 10€.

Halutessasi voit liittää Harrastepassiin OP:n laadukkaan Sporttiturva-vakuutuksen (29€).

Harrastepasseja voi lunastaa Pesäpalloliiton lisenssikaupasta lisenssikauden 2020-2021 avauduttua.

 

Löydä Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus Facebookista – tykkää ja liity vauhdikkaaseen pesisyhteisöön!

 

Valtakunnallisen Lady-Pesis-turnauksen Facebook-sivuilla on tunnetusti loistava meininki!

Tykkäämällä pysyt ajantasalla turnausvalmistelujen etenemisestä. Sivujen kautta voit olla myös yhteydessä tapahtuman järjestäjiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa joukkueesi fiiliksiä turnaukseen valmistautumisesta sekä tapahtumapäivän humusta! #vkladypesis2019