Valitse sivu

Etusivu

Kilpailu

Ohjelma

Itä-Länsi

Tuomarit

Majoitus

Ruokailu

Turvallisuus & EA

Kuopio-Siilinjärvi

Kannustusjoukot

Talkoolaiseksi

Organisaatio

Yhteistyökumppanit

Nuorisoleiri

Valtakunnallinen C-ikäisten Nuorisoleiri pelataan Kuopiossa ja Siilinjärvellä 19.–24.7.2021.

Tiedotteet

Ohjelma

Alustava leiriohjelma. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Sunnuntai 18.7.

Sunnuntaina saapuvien ilmoittautuminen klo 16.00-20.00
Leiri-ottelu: Puijon Pesis – Jyväskylän Lohi klo 17.00 (MYP)

 

Maanantai 19.7.

Maanantaina saapuvien ilmoittautuminen klo 9.00-11.00
2 ottelukierrosta klo 13:00 alkaen

 

Tiistai 20.7.

3 ottelukierrosta klo 8:30 alkaen
Leiri-ottelu: Siilinjärven Pesis – Hyvinkään Tahko klo 18.00 (MSU)

 

Keskiviikko 21.7.

3 ottelukierrosta klo 8:30 alkaen

 

Torstai 22.7.

2 ottelukierrosta
Kilpasarjan Itä-Lännet

 

Perjantai 23.7.

3 ottelukierrosta
Pelisarjan Itä-Lännet

 

Lauantai 24.7.

Sijoitus- ja mitaliottelut

Kilpailu

Ilmoittautuminen C-ikäisten SM-karsintaan tapahtuu osoitteessa tapahtumat.pesis.fi.

Kaikkien joukkueiden, myös karsintaan osallistuvien, tulee ilmoittautua erikseen Nuorisoleirille. Ilmoittautuminen on nyt avoinna osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi. Ilmoittautumisen ensimmäinen vaihe (passin hinta 240 €) päättyy 30.4. Toisessa vaiheessa passin hinta on 250 €. Ilmoittautuminen ja joukkueen kaikkien tietojen ilmoittaminen tulee tehdä 13.6.2021 mennessä.

 

Pelaajapankki avattu

Pelaaja, etsitkö joukkuetta valtakunnalliselle leirille? Joukkue, tarvitsetko lisää pelaajia kokoonpanoosi?

Valtakunnallisten leirien pelaajapankki on avattu. Lähetä lomakkeella tiedot, niin ne julkaistaan tällä sivulla. Pelaajapankki on käytössä Naperoleirillä, Tenavaleirillä ja Nuorisoleirillä.

Joukkue etsii pelaajia
Seura / joukkue Yhteyshenkilö Sähköposti Puhelinnumero Tarvittavien pelaajien määrä
Vaasan Maila / C-p Harri Joensuu harri.joensuu(at)vilpe.com 0400241824 5-6
Pelaaja etsii joukkuetta
Pelaaja Sähköposti Puhelinnumero Lisätietoja
Laura Pulkkinen jussi(at)puijonpesis.fi 045 27 606 33 Aloitin pesiksen 5-vuotiaana. Muutaman viimeisen vuoden pelannut PuPessa poikien mukana. Ulkopelissä polttolinja, sisäpelissä kotiuttaja

 

Kentät

Nuorisoleirin kenttälistauksen näet tästä.
Kentät ja majoituskoulut kartalla. 

Itä-Länsi

Nuorisoleirillä pelataan tyttöjen ja poikien Itä-Länsi-ottelut sekä kilpa- että pelisarjoissa.

Tuomarit

Hyvä nuorisotuomari!

Tervetuloa valtakunnalliselle Nuorisoleirille Kuopioon ja Siilinjärvelle!
Leirien tavoite on kasvaa ja kasvattaa. Tavoitteenamme on rakentaa kaikille leiriläisille yhteinen turvallinen kotipesä, jotta jokainen meistä voi viettää hyvillä mielin iloista ja mieleenpainuvaa aikaa leirillä.

Hyvä tuomari hoitaa velvoitteensa niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Tuomarina opit hyödyllisiä tietoja ja taitoja, kuten päättäväisyyttä, itsenäisyyttä, ryhmässä toimimista, toisten kunnioittamista, erilaisuuden suvaitsemisesta ja kommunikointia. Nämä ominaisuudet ovat arvokasta osaamista sekä tuomariuralla että ylipäätään elämässä.

Ilmoittaudu mukaan Nuorisoleirille 18.4-14.6 välisenä aikana osoitteessa: www.pesistulospalvelu.fi.

Terveisin, Leiriorganisaatio

 

Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Siilinjärvellä Ahmon, Hamulan ja Siilinlahden kouluissa sekä Kuopiossa Hatsalan koululla, Kuopion klassillisessa lukiossa ja Kalevalan koululla. Tarkemmat tiedot majoituskouluista, majoitusohjeet ja majoituskartat toimitetaan joukkueille kevään aikana. Sekä Siilinjärvellä että Kuopiossa toimii oma majoitusvastaava, joihin voi olla yhteydessä kaikissa majoitukseen liittyvissä asioissa.

Joukkueilta peritään 50 euron suuruinen siivouspantti saapumisen yhteydessä, joka palautetaan joukkueen lähtiessä, kun lopputarkastus luokkatiloissa on tehty. Joukkueet toimittavat majoittumisen yhteydessä tiedot kaikista majoittujista (pelaajat ja toimihenkilöt) sekä kansliaan että listana majoittumisluokan oveen. Joukkueen kanssa samassa tilassa tulee aina majoittua täysi-ikäinen henkilö, jonka valvonnassa joukkue on. Lisätietoa tulossa kevään aikana!

Majoituskoulut ja kentät kartalla.

Turvallisuus & Ensiapu

Me Nuorisoleirin turvallisuus- ja ensiapuvastaavat haluamme toivottaa joukkueenne tervetulleeksi Savoon. Jotta leiristä tulisi onnistunut, olemme laatineet suunnitelmia leirin turvalliseen järjestämiseen niin ensiavun, kenttien, majoituksien kuin leirin muiden tapahtumien suhteen. Seuraamme koko ajan poikkeusolojen edistymistä ja pidämme yhdessä Pesäpalloliiton kanssa yhteyttä eri viranomaisiin leirin järjestelyasioissa.

Turvallisuustiimissämme toimii muun muassa pelastusalan sekä järjestyksenvalvoja-alan ammattilaisia koko leirin ajan.

Ensiavusta huolehditaan vuorokauden ympäri koko leirin ajan. Leirillä päivystävät ammattitaitoiset sairaanhoitajat. Leiriensiapu toimii huoltajien ja joukkueenjohtajien apuna ja tukena ensiapuun liittyvissä asioissa. Ensiaputiimi on tavoitettavissa puhelimitse ympäri vuorokauden sekä päivittäin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Välitön ensiapu annetaan pääsääntöisesti joukkueiden toimesta ja tästä syystä jokaisella joukkueella tulee olla hyvin varusteltu ensiapulaukku. Ensiapulaukun tulee sisältää kylmäpakkauksia, sidonta- ja haavanhoitotarvikkeita, sakset, kuumemittari sekä särky- ja kuumelääkkeitä.

Mikäli leiriläisillä (pelaajat, tuomarit ja taustahenkilöt) on perussairauksia astma, diabetes, allergia tms., on joukkueen huoltajan ja toimihenkilöiden oltava tietoisia niistä sekä niiden päivittäisestä hoidosta. Jokaisella leiripassin lunastaneella tulee olla mukana Kelakortti.

Haluamme leirin onnistuvan mahdollisimman hyvin myös ensiavun näkökulmasta ja siksi toivomme teidän huomioivan ennakkoon asianmukaiset ensiapuvälineet. Leirin aikana joukkueiden on muistettava hyvä käsihygienia ja leirin aikana voimassa olevat ohjeistukset epidemioiden leviämisen estämiseksi.

Nuorisoleirin alkaessa tulette saamaan leirin turvallisuus- ja ensiapuinfon, missä kerrotaan tärkeimmät puhelinnumerot ja tarkennettua sekä ajankohtaista tietoa leirin turvallisuus- ja ensiapuasioista.

Tervetuloa Kuopioon ja Siilinjärvelle. Tehdään yhdessä turvallinen ja ikimuistoinen Nuorisoleiri!

Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta

Kuopion kaupungin nettisivut: www.kuopio.fi 

Siilinjärven kunnan nettisivut: www.siilinjarvi.fi 

Kuopion ja Tahkon alueen matkailu: www.kuopiotahko.fi

Kannustusjoukot

Tervetuloa Savoon!

Me odotamme täällä teitä. Niin pelaajia kuin erityisesti teitä vanhempia.
Vanhemmat C-juniorit päättävät leiriputkensa tänne jo tutuksi käyneeseen Savoon.
Me leiriorganisaatiossa olemme järjestämässä teille mahdollisimman parasta leiriviikkoa.

Pelien ohella teille on tarjolla loistavat mahdollisuudet tutustua Savon alueen monipuoliseen tarjontaan. Kuopion kaupungin nähtävyydet kuten Puijon torni, satamassa odottavat laivat risteilymahdollisuuksineen tai vaikkapa hetki kesäisellä torilla luovat varmasti aitoa savolaista tunnelmaa. Siilinjärvellä ja Tahkolla on mahdollisuus ulkoiluun vaikkapa golfin ja frisbeegolfin parissa. Ja mikä parasta, täällä on aikaa viettää leirivuosien aikana tutuksi tulleiden vanhempien kanssa.

Nähdään heinäkuun lopulla, tervetulloo!

Majoitusvaihtoehtoja Kannustusjoukoille

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Hotelli Savonia

Sokos Hotel Puijonsarvi

Hotelli IsoValkeinen

Kylpylähotelli Rauhalahti

 

Talkoolaiseksi

Pesäpallon valtakunnallista Nuorisoleiriä ei ole mahdollista järjestää ilman hyvää yhteistyötä Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan kanssa. Toinen perusedellytys leirin järjestämiselle on suuren, noin 350 hengen talkoojoukon työpanos. Pohjois-Savossa järjestetyillä pesisleireillä talkooväkeä on iloksemme löytynyt riittävästi. Tämä talkoojoukko, heidän ystävällisyytensä sekä palvelualttius ovat saaneet paljon kiitosta. Toivottavasti voimme mahdollistaa tänäkin vuonna onnistuneen leirin ja näemme tyytyväisiä leiriläisiä sekä talkoolaisia runsain joukoin.

Jokainen talkoolainen, joka hoitaa viikon aikana vähintään kolme työvuoroa (n. 6–8 h/vuoro) saavat leirin T-paidan sekä talkoovuoron aikana leiriruuan.

Haluamme taas tarjota ikimuistettavia ja mukavia kokemuksia niin leiriläisille kuin talkooväellekin!

Kutsumme nyt Sinut mukaan leiritalkoisiin. Pyydäthän mukaan myös ystäväsi ja tuttavasi ja tulkaa yhdessä mukaan talkoisiin lasten ja nuorten liikunnan hyväksi

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi tapahtuu pääsääntöisesti internetissä. Käy rekisteröitymässä talkoolaiseksi Talkoorekisteri-ohjelmaan osoitteessa: www.talkoorekisteri.fi. Rekisteröitymisen jälkeen voit itse varata itsellesi sopivan talkoopaikan ja -tehtävän.

Mikäli olet estynyt täyttämään sähköisen lomakkeen, voit olla yhteydessä leirin talkoovastaaviin, joiden yhteystiedot löydät alta organisaatiotaulukosta. Siilinjärven talkooasioissa voit olla yhteydessä Sariin ja Kuopion osalta Johannaan.

Leirin talkootehtäviä ovat muun muassa majoitusvalvontatehtävät, kioskimyyjien tehtävät, toimia apuna aamu- ja iltapalojen jaossa, Ahmon ja Hatsalan kouluilla avustaminen lounaalla ja päivällisellä, koulun läheisyydessä olevien pelikenttien hoitaminen sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

 

Organisaatio

TehtäväHenkilön nimiSähköpostiosoitePuhelinnumero
Leirin johtajaMarko Heikkinenmarko.heikkinen(ät)nuorisoleiri2021.fi040 774 1586
Järjestelytoimikunnan pj.Rauno Airasrauno.airas(ät)nuorisoleiri2021.fi0400 604 646
KilpailupäällikköIsmo Huotariismo.huotari(ät)nuorisoleiri2021.fi044 304 2041
TuomaripäällikköEki Kutvoneneki.kutvonen(ät)nuorisoleiri2021.fi0400 212 891
Kansliavastaava (Kuopio)Hanna Happonenhanna.happonen(ät)nuorisoleiri2021.fi040 773 7017
Kansliavastaava (Siilinjärvi)Outi Venäläinenouti.venalainen(ät)nuorisoleiri2021.fi
Viestintävastaava (Kuopio)Miska Peltoniemimiska(ät)puijonpesis.fi045 156 8820
Viestintävastaava (Siilinjärvi)Suvi Huttunensuvi.huttunen(ät)nuorisoleiri2021.fi050 321 3155
TalousvastaavaNina Kokkolanina.kokkola(ät)nuorisoleiri2021.fi045 235 1765
Hankintavastaava (Kuopio)Leena Hämäläinenleena(ät)nuorisoleiri2021.fi050 536 0702
Hankintavastaava (Siilinjärvi)Seppo Kiiskisaa.kiiski(ät)gmail.com044 537 1955
Majoitusvastaava (Kuopio)Kukka-Maaria Kokkonenkukka-maaria.kokkonen(ät)nuorisoleiri2021.fi050 382 5454
Majoitusvastaava (Siilinjärvi)Marika Makkonenmar.pe(ät)dnainternet.net050 499 4444
Ruokahuoltovastaava (Siilinjärvi)Sirpa Kurkisirpa.kurki(ät)nuorisoleiri2021.fi044 740 1303
Kuljetusvastaava (Kuopio)Ari Tolvanenari.tolvanen(ät)nuorisoleiri2021.fi040 596 9304
Kuljetusvastaava (Siilinjärvi)Petteri Makkonenpetteri.makkonen(ät)nuorisoleiri2021.fi0400 676 054
Ensiapuvastaava (Kuopio)Johanna Pulkkinenjohanna.pulkkinen(ät)nuorisoleiri2021.fi
Ensiapuvastaava (Siilinjärvi)Tiina Pulkkinentiina.pulkkinen(ät)nuorisoleiri2021.fi050 341 9060
Kenttävastaava (Kuopio)Jouni Vainikainenjouni.vainikainen(ät)saunalahti.fi 040 831 1263
Kenttävastaava (Siilinjärvi)Markku Kiiskikiiskima(ät)gmail.com045 133 8301
Kioskivastaava (Kuopio)Maija Raatikainenmaija.raatikainen(ät)kuh.fi040 736 4001
Kioskivastaava (Siilinjärvi)Saara Lehtolasaara.lehtola(ät)nuorisoleiri2021.fi0400 718 668
Turvallisuusvastaava (Kuopio)Petteri Hynönenpetteri.hynonen(ät)kuopio.fi050 353 7975
Turvallisuusvastaava (Siilinjärvi)Mika Rissanenismo.alanko(at)hotmail.com040 128 1391
Talkoovastaava (Kuopio)Johanna Peltokangasjohanna.peltokangas(ät)nuorisoleiri2021.fi0400 916 502
Talkoovastaava (Siilinjärvi)Sari Puustinensari.puustinen(ät)nuorisoleiri2021.fi040 763 1846
PPL, Savo-Karjalan aluePirjo Mäkeläpirjo.makela(ät)pesis.fi040 744 4511
Siilinjärven kuntaTimo Hyötyläinentimo.hyotylainen(ät)siilinjarvi.fi044 740 1314

Yhteistyökumppanit

 

 

Pääyhteistyökumppanit

    

Yhteistyökumppanit

 

 

Leirin järjestää